Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 2 December 2011

Kotak Comel Khas Untuk Kanak-kanak Jer (9 photos)

Assalamualaikum readers. Hari ni aku ada class packaging design. Aku
kena buat sketches untuk design kotak susu atau lebih common dengan
nama dairy milk. Sebelum sketches, kitorang kena buat research dulu
dan sekarang aku nak share kat readers semua betapa coOl nya design
kotak susu untuk kanak-kanak di luar sana. I mean dekat luar negara. :)

dan paling best ! Tadaaaaa~~
"Even Superhero pun minum susu tau..."

Sangat effective untuk pujuk anak-anak minum susu ye tuan2 dan puan2. Hehehe....
Jealous ke orang dewasa tak leh minum dengan kotak secomel ni? Kalau jeles, sila
komen. Hahah...(n_n)

2 comments:

SuperGurlz said...

comelnyeeeee...

owner : Lynn said...

Supergurlz : hehehe, comel kann.. (n_n)