Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 6 December 2011

Senarai Segmen & Contest Bloggers Untuk Disertai

Assalamualaikum readers and bloggers. Semalam aku dah join banyak
segmen daripada bloggers2 lain tapi banyak lagi yang aku tak join. Kalau
nak join semua memang tak sempat lah kan, so aku tolong promote je la.
Berikut adalah senarai segmen / contest daripada blogger-blogger lain :

SEGMEN :


CONTEST :


Kalau free, boleh lah join dan support mereka dan owh ye, sapa-sapa
yang ada link segmen or contest untuk dipromotekan lagi kat sini, sila
letak di bahagian komen ok, nanti aku 'naikkan' ke atas :) okay Good Luck !

3 comments:

syazwan tahir said...

thanks sudi promote ! :D follow blog awk yg nice nie n__n

owner : Lynn said...

syazwan : thanx sudi singgah & follow mine :)

adwafarahin said...

byk gak contest ek?

adwa jarang join -___-"