Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 14 August 2011

creative hobby !

perasan atau x? kat sekeliling kita ni byk yg tgh memerhatikan kita..dlm rumah, kereta, dekat tepi2 jalan..dalam toilet pon ade !!...hehehe..tp jgn risau sbb dorg bukan lah manusia..ini lah contoh2 street art selain graffiti..special name untuk art ni aku xsure ape, facial expressionisme kott ?? benda ni simple je, tp aku rse unik and fun ! kira kalau dah boring sangat, aktiviti 'mancari riak muka' di sekeliling kita ni boleh menghiburkan kot..jom kita tengok muka2 yg kadang2 kite pon xperasan sejak bila diorg ade di situ..hehehe....

1. Original
 
terkejut ???
 
kecewa....
 mcm nampak hantu je ??
errr...ni kot hantunye......(-_-')

2. Kena letak mata
 semua nampak mcm sama je kan? ok, kalau nak yang unik dan menarik sket, kenalah 'think out of the box'...anda akan dpt mimik muka yang pelbagai..hehe

3. Letak mata dgn kreatif + tukar angle kamera(kalau perlu)
terkejut + penat
ni muke mcm nk termuntah kot?? err.........i've no idea..
ni mcm muka ikan yu yang mulut dia leper tu....tau x?? google sndiri lah..haha
kesian....kena belasah teruk nih.....
erkkk.....
mungkin pencipta domo kun tu dpt idea dpd sini??
hihihi comel kan.....ade byk lagi tp penat nak upload...cukup lah ea tu je..and last but not least..

THIS IS THE BEST
wahaha..try lah cari kat sekeliling korg, dapat x imej mcm ni...bukan setakat mimik muka, siap dgn badan2 sekali lengkap mcm shark..huhuhu..ok readers, selamat mencuba ! klw dpt share kat aku ok.. :) thanx

(n_n) err...kalau setakat kau tgk cermin then buat mimik muka, yg tu xleh kira eh..hahaha



No comments: