Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 23 August 2011

memang cari pasal dgn aku


 kau ni dah kenapa?
asyik nak menyibuk hal aku pehal??
kau tak kenal aku siapa...nama penuh aku pon kau tak tau
jadi jangan berlagak sangat macam kau tau sangat aku ni macam mana !
bila aku bercakap pasal kejahatan, keburukan...
terus kau label aku perempuan jahat lah..sosial lahh..
tapi bila aku bercakap pasal kebaikan pulak
kau perli aku...cakap aku ni tunjuk baik pulak..
mental betul kau ni lah..
aku malas nak cakap apa-apa pasal aku..
kau tu bukan sape-sape dalam hidup aku..
aku tak kisah..
dan tak perlu untuk bagitau kau aku ni macam mane orangnya
buang masa..
sebab bagi aku..kau ni jealous je kat aku..
kau nak jadi macam aku kan...tapi kau tak dapat jadi macam aku..
hahaha so damn pathetic..
yang kau tau, ialah
mengkritik aku supaya aku rasa tak selesa
aku tau kau cuba hilangkan keyakinan aku kan??
sorrylah dowh...
kalau kau ni family aku ke, pakwe aku ke..bestfriend aku ke..
atleast ada effect jgk kat diri aku bila dikritik..
masalahnya kau tu bukan sapa2 pon...
kau bukan sapa2 dalam hidup aku..
sooo...sorry to say lahhh kan..
don't care at all !!





No comments: