Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 20 August 2011

restoran FACEBOOK yg cool !!

FACEFOOD actually..hahaha
so, amacam geng nak makan kat sini x?
aku pon xsure lah kat mane ni, tp tgk gaye cm bukan kat malaysia je..
aku tertarik tgk name dia..facefood...
memang pengaruh facebook skg sangat2 berleluase..
tp aku rse klw nk lg cool...
interior design dlm restoran ni buat layout mcm facebook
mcm mane tu aku xtau lah..tp klw btol2 ade..
sangatlah style !! haha
jom, makan sini !
setiap suap = 1 likeeee..
heeee.... :D

(n_n) even tumpang glamour ala2 nme facebook, tp aku support idea ni !

1 comment:

narumi sakura said...

dekat dengan The Mines ade restorent name- Angry Bird Ais-cream -tau tapi Naru tak berani masuk sebab tauke die cine hehe :p