Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 21 August 2011

design utk korg yg sgt pentingkan privasi masa guna laptop

hah ni dia...dah macam alien dah aku tgk kalau pakai sarung ni..haha
sarung ni direka khas untuk orang2 yg inginkan privasi semasa sdg ber'lappy' di public..
material dy maybe kain yg ada rongga2 udara yg besar
untuk mengelakkan si pemakainya lemas..
so, boleh lah try kalau anda selalu travel then perlukan ruang privasi sket
di tempat2 awam mcm kat airport ke, fastfood restaurant ke..
make sure klw korg pakai tu, korang gerak2 la sket supaya
orang sekeliling tau korg ni manusia...
dan bukannya alien..
hahaha so korang tergamak nak pakai??

(n_n) agak2 budak2 takut tak kalau dia nmpak org mcm dlm ganbar tu??

No comments: