Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 9 February 2012

Al-Fatihah untuk rakanku, Daim Jamaluddin


Assalamualaikum and hi readers.


Al-fatihah untuk rakan seperjuangan ku
yang telah meninggal dunia di hospital Melaka
akibat kemalangan,


Daim Jamaluddin



Arwah repeat satu sem dan duduk dalam class kami satu sem.
Daripada situ, baru aku mula kenal dengan arwah.

 Satu jasa yang aku paling tak dapat lupakan,
ketika BF aku dirawat di hospital akibat kemalangan.
Arwah datang hari-hari, bawakkan baju, bawakkan magazine,
temankan BF aku agar dia tak rasa boring...


Hari-hari dia datang...
arwah memang seorang yang sangat suka menolong kawan-kawannya
yang dalam kesusahan. Dan dia suka bergurau.



Pernah sekali aku dan BF ku jejak rumah arwah.
Ramai adik kecik. Comel-comel, sempat aku dukung
yang sorang ni :

 Comel kan? Tapi, kesian...lepas ni mesti diorang tertunggu-tunggu
arwah datang untuk main-main dengan mereka semua.. :(



...


Perginya ketika usianya terlalu muda.
Namun, janji Allah tak pernah terawal, dan tak pernah terlewat.


Ya Allah,semoga engkau mengampuni segala
dosa-dosanya, semoga engkau tabahkan hati-hati orang yang
menyayanginya, dan semoga engkau mencucuri rahmatnya.


Tempatkan arwah dalam golongan yang beriman ya Allah...


Amin~

6 comments:

Mie Hishamuddin said...

semoga rohnya dicucuri rahmat Allah..amin..innalillah..

owner said...

Mie : insyaAllah..

Anonymous said...

aihh meleleh lagi yang :'(

owner said...

jirah : same lah yg, still tbayg2 lg wajah arwah :(

^_^ Zaza Nur Iman said...

alfatihah zaza ucapkan..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

al-fatihah kepada arwah, smoga roh beliau dicucuri rahmat amin :)