Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 14 February 2012

Reality Show Untuk Pilih Best Friend Forever Baru ?


Haha, glamour gitu, nak pilih BFF sampai kena buat reality show kan~
Korang pernah tengok rancangan ni tak?


Aku pon tak tahu kewujudan rancangan ni, baru TERtengok tadi,
rupanya dah second season and dah sampai final pon tadi, haha...

So, alang-alang dah tertengok tu, baik aku tengok siapalahhh yang
malang sangat jadi BFF baru Paris tu kan, hihi :p and btw, siap ada
gimik pulak (-_-')


Aku tak tahu macam mana rancangan tu dijalankan, tapi tadi dah ada
dua finalist untuk dipilih siapa yang akan jadi pemenang sekaligus
merangkap BFF Paris Hilton. Ada lah kes before tu, di mana kedua-
dua finalist akhir tu bertengkar, so pada waktu pemilihan tu, Paris tanya
pasal tu dekat diorang. Dan Paris menyesal dengan kejadian tu sampai
cakap,


"I've thought that I made wrong decision...."
(tunduk dengan muka sedih)


Tiba-tiba, dia panggil nama Stephen iaitu finalist lain yang tersingkir
minggu lepas, terus jadi winner ! 

Aku yang tak tahu pape ni pon terkejut gak, apatah lagi si Stephen
tu kan? (O_o')


Tapi, semua finalist yang masuk reality show tu cakap, Stephen memang
layak menjadi BFF Paris Hilton sebab beliau baik, mesra dan bla bla bla~


Ini lah dia Stephen, mangsa BFF baru Paris Hilton ! (n_n)


Dapat BFF baru, terus tak ingat BFF season 1 dulu tu~~





Pendapat aku pasal reality show ni, lantak dia lah dia nak buat apa,
sebab dia banyak duit, dan memang suka buat benda-benda mengarut
yang boleh naikkan nama sendiri kan :p

Tapi, kalau pendapat pasal pilih best friend forever ni, rasanya kalau
semua baik, kawan je lah dengan semua kan. Kalau yang jahat pon, 
boleh je berkawan asalkan jangan terpengaruh dengan yang jahat
sudah. Kalau kita boleh pengaruh dia tinggalkan kejahatan tu lagi
 bagus kan? :D




 So, who's the next winner for


Korang nak join??
Atau ada yang bercita-cita nak buat reality show macam ni?
Ahakz, good luck lah ye kalau ada :p

8 comments:

Kyra Hizrina said...

hahaha. kyra pun tgk cerita ni tadi. mmg finalis dua orang tu fake gila -.- malangnya, cerita ni dari season 1 rmai yg fake pretend baik sbb just nk jadi bff paris..

owner said...

Kyra : haha, kann...plastic sgt ! :p

Syahmi Elias said...

ini ulangan..aku tengok masa tahun 2010 kalau tak silap..just nak tengok kemewahan paris hilton je..!

trendysite said...

baru thu ada rcgn ni..tv bape ni damya..

** zaza nur iman**

owner said...

syahmi : haha yeke, tau xpe...mewah sgt !


Zaza : haha kat 8tv zaa (n_n)

^_^ Zaza Nur Iman said...

oh..jrg tgk tv8..hehe

Mishter Izwän said...

skrng sume nk buat cm tuh, tak kire la nk cri bff ke, suami ke, isteri ke, smpai nk cri imam pun smpai kene buat realiti tv,


btw thanks sudi singgah blog sy

akuamir said...

ade pulok rancangan camnie ek,,haha.

btw,, wahh lynn punye jawapan mantap giler,,hahhaa.. yang 3 soalan tuh..

tapi ade masalah,, soalan dye tak same..
-_-