Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 27 February 2012

Pilih Ministry Of Moment untuk Wedding anda !


Dalam sesebuah perkhawinan, bukan hanya pakaian pengantin,
barang kemas, mahupun hiasan pelamin untuk pengantin bersanding,
tetapi yang paling penting adalah peristiwa atau 'moment' ketika
majlis perkhawinan itu dilangsungkan. 



Apa perasaan anda ketika melihat foto-foto di bawah?



Korang rasa turut bahagia dan gembira tak bila tengok foto-foto
tu semua? :) 'Moment' itulah yang saya maksudkan, suasana
sesebuah perkhawinan itu. Foto nampak 'hidup' dan meriah !


Semua foto ini 100% merupakan portfolio 'mereka'. Kalau
anda lihat, teknik dan tone 'mereka' agak berlainan dan hasilnya nampak lagi
smooth, tenang dan lain daripada yang lain ! :D


Oh, siapa 'mereka' ??
'Mereka' merupakan sebuah photographer company yang sudah
amat berpengalaman dalam bidang ini.  Ramai artis yang telah
menjadikan 'mereka' sebagai official photographer pada hari
perkahwinan masing-masing.


Ehem..ehem, nak tau siapa gerangan artis-artis tersebut??
Jom scroll down lagi ! (n_n)






Yup, itu Umie Aida :)



Anda kenal siapa dalam foto di bawah ini?

Kenal wanita bertuah yang cantik ini?

Wanita itu milik Tomok :D



Ada juga artis dari luar yang menjadikan mereka sebagai
official wedding photographer mereka. Nak tahu siapa??



"Aku memang pencinta wanita~~
Namun ku bukan buaya~~~
Yang setia pada seribu gadis~~
Ku hanya mencintai dia......"


Yup, Irwan Syah pun menjadikan Ministry Of Moment
sebagai official photographer untuk wedding mereka !




Dah puas tengok gambar? Ada yang terasa tiba-tiba je nak khawin?
Atau ada yang memang merancang untuk berkhawin dan sedang
mencari official wedding photographer untuk majlis perkhawinan
anda?? Jika situasi anda begini (nak khawin) :



sila hubungi



dan dapatkan tawaran harga yang menarik !!



Ministry Of Moment atau lebih dikenali dengan MOM
menjanjikan bukan sahaja yang terbaik, tetapi juga yang
terunik luar biasanya, khas untuk anda :)



Selamat Pengantin Baru !!!
(tiba-tiba)





Ohh, korang ignore je ye link tu~~~ Rugilahh, tak dapat tengok
wedding photo Lisa Surihani dan Yusry~~~






4 comments:

Anonymous said...

salam u olsss

MoM sudah uplod link entry blog korang

so apa lagi, cepat2 promosi entry korang dlm FB MoM

3 like terbanyak akan berpeluang untuk memenangi contest ini

pihak juri akan memilih entry terbaik dari 3 like terbanyak itu

ayuhhhh u olllsss

semoga berjaya ke Bali

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.318478744883611.77278.114773941920760&type=1--


admin
0391710707

delarocha said...

saya pun dah join :-)

Anonymous said...

Lofty bye, considerate soul mate :)

Anonymous said...

Honourable bye, genial soul mate :)