Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 29 February 2012

Kreatif ! Dah macam alat Doraemon !! :D


Assalamualaikum and hi readers. Aku nak share something yang
serius cool gila ! Biar aku mukadimah dulu okay :p


Hari tu, aku dengan family aku pergi lah ke Carefour, beli barang.
Sampai satu tempat dalam tu, kira macam area stationary, dalam
rak tu, ada macam-macam barang, tapi semuanya pelik-pelik.


Termasuklah kapsul dalam gambar ni :




Nampak macam biasa je kan. Tapi size dia sebenarnya,



Agak mampus jugak kalau nak makan (-_-').....


Baiklah, sila lihat gambar seterusnya dengan excited !!








Whuaahhh !! (>_<) <-- sila buat muka terkejut dan kagum gila !


Hahaha, masa terjumpa benda ni, abah aku try bukak plastik
dia, dan bukak penutup kapsul tu dann..Whuahhhh ~~~

okay, kitorang sangat jakun (-_-')


Aku dengan abah aku lama gila kat situ, pilih nak beli warna apa,
haha mak aku tak kuasa nak melayan~~ :p


Kitorang beli 10 okay, sebab dah terlampau jakun ! Hahaha~





Sayanggg babe nak guna capsule pen yang comel dan colourful ni,
kitorang simpan dalam mangkuk je..ala-ala pil biasa~~~ :p



Jangan sampai ada yang tertelan sudah, erkk tapi agak-agaklah kan
kalau nak tertelan, besar kot (-_-') Hahaha...


Okay itu je, terima kasih sudi baca, lepas ni rajinlah aku menulis
kannn~~~~ hahaha :p


(nak tengok collection aku yang lain? sila klik di label
My Rare Collection
dalam ruang secret label di sebelah kanan tu ya, tQ)




16 comments:

Operasi Hitam said...

ha5.. kalau bagi orang makan pn boleh mati kalau kapsul besar cm tu..

amy syifa said...

comeyy nya! serius suka benda2 comey dan unik macam ni..

Lynn Damya said...

OH : haha memang mati lah~~~ :p

Amy : haha sy pon suka (n_n)

Nong Andy said...

wah.. hebat!!

minta satu ? heeee :)

acheeqa farhana said...

wahhhh..comel dn kreatifny ! nak yang kale pink tu...hehehe

^_^ Zaza Nur Iman said...

wahhhh...kiut nya...nak 1.....

Lynn Damya said...

tidaaaakkk...hahaha :P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ok, nganga mulut pas tgk dia jadi pen! serius kreative!!! :D

wat GA for this item...hehehe :D

Lynn Damya said...

zuan : haha kannn~~ em GA? nt sy fikirkan, haha :p

Rtp Farra Arisha said...

itu suatu benda yang unik :)

Crystal Linda Casianus said...

WAAAAAA teringin sangat nak beli!!!! comel!!!!!!

Lynn Damya said...

Farra : haha betul2 :D

Crystal : haha kt kL mesti ada maaaa...cari2 (n_n) hihi

huda jamil said...

oke pen tu mmg sgt comel. bole tipu nenek aku cmni. hehe

narumi sakura said...

hahaha gelak guling2 bile lynn zoom in kapsul tu >;p

Lynn Damya said...

Huda : haha kesian nenek kau nanti :p

Naru : hahaha besarrr kannn :p

Anonymous said...

I do accept as true with all the ideas you have presented for your post.
They're really convincing and will definitely work. Still, the posts are very brief for novices. May you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

my homepage; new music