Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 11 February 2012

Nak Letak Berapa Entry?


Assalamualaikum and hi readers.

Aku takde button Top yang membolehkan pembaca terus
naik ke atas blog aku dengan segera.

Jadi, patutke aku letak satu entry je di ruang blog aku ni?
Currently entry yang di display kat blog aku adalah 3.

Jadi, nak letak satu atau biar je?
Mana lagi menyenangkan pembaca aku?

Hmmm..... 


2 comments:

Mr.Clive said...

kelebihan dier kalau letak satu jer post,ni boleh mempercepatkan page loading blog awak...huhu... :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

1 pun ok..tp tpulang.. :)