Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 16 February 2012

Art Blog Update : PhotoManipulation

 
Assalamualaikum and hi readers. Straight to the point sebab aku
tak tahu nak mukadimah apa ni.

Inilah hasil photomanipulation yang aku buat malam tadi, ambil
masa 5 jam jugak lah sebab internet lambat, susah nak cari
gambar (-_-')


Setelah berhempas-pulas berimaginasi, akhirnya siap juga artwork
aku ni...




Seriously, pada asalnya idea aku bukan macam ni...wuwuwu :'(
Aku nak buat perempuan tu terbang-terbang dalam hutan yang ada
cahaya warna-warni, ada bunga-bunga..kira dalam suasana yang
meriah lagi indah gitu....



Tapi apakah?? Kuasa psikologi gothic dan emo dalam diri aku
tidak membenarkan. Sedih betul, aku memang tak boleh buat
artwork yang gembira agaknya, Hahaha (-_-')



Okay, kalau nak tengok gambar-gambar asal yang aku guna
untuk hasilkan artwork ni, sila klik :


Okay, terima kasih ye baca (n_n)


10 comments:

Nong Andy said...

wah.. menarik jugaklah! kejap nak usha link gambar b4 edit :)

Mie Hishamuddin said...

waahh..smart juga tu =)

^_^ Zaza Nur Iman said...

nice damya.. :)

owner said...

Thank Q miss nong andy, Mie dan juga zaza (n_n)

Norhalizah Mohamed said...

wah buat sendiri ke? hebat la.

Mishter Izwän said...

wahh terer seyh, nmpak smart

fadh leyanie said...

gambarnya penuh misteri,apakah wanita itu terjatuh disebabkan tali yg terputus?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

not bad nnot bad.. menarik imaginasi kamu :)

owner said...

Norhalizah : sy buat sendiri, trima kasih, baru cuba2 buat (n_n)

Izwan : hehe terima kasih (n_n)

owner said...

fadh : misteri ye, pandai awk, yup sbb tali tu terputus..hehe (n_n)


Saiazuan : terima kasih juga :D