Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 19 February 2012

Artwork Update ! Again with photomanipulation


Assalamualaikum and hi readers. Okay, ermm...sebenarnya aku dah
addicted nak buat photomanipulation. Tapi, aku masih tak tabah nak
buat sampai berjam-jam lamanya. Aku nak cepat siap je. Haha :p



Baru-baru ni, aku ada try lagi buat photomanipulation. Yeah macam
biasa, mula-mula konsep aku lain tapi bila dah tiba-tiba diserang
malas, terus konsep aku bertukar jadi se'simple yang boleh (-_-')



Emm...sebenarnya, aku takut nak share artwork aku yang ni sebab
entah, ahhh entahlah aku takut nak dengar kritikan daripada si dia
yang hebat buat photomanipulation. Hahaha


"Awak~~~saya baru belajar" :( (muka sedih konon)


Haha tapi, takpelah, share je lah kan. Ha ini lah dia photomanipulation
aku yang berinspirasikan The Black Star Perfume daripada Avril Lavigne.


Kira aku nak buat ala-ala advertising lah...

Al maklum je lah kalau dah buat xtra large ni maka akan terlihatlah
segala kecacatan jisim yang ada pada artwork di atas (-_-')



Ini original images yang digunakan :



Ehem..ehem..dah lepas publish ni, macam biasalah, 
tunggu kritikan daripada beliau pulak huhu~... (mengigil)


...


5 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

cantik la damya..

--hi2..zaza kembali :)--

owner said...

zaza : haha thank Q (n_n)

Nong Andy said...

cantik! aku rasa nak belajar buat juga...

cici tembikai said...

ohsem babe . smooth gila . artwork I selalu kasar je 0.0 i potong tu mesti senget lah apa lah . one of the reason ialah I tak guna mouse -.-''kbai

Lynn Damya said...

nong andy : hehe, belajar2 ?(n_n)

cici : haha thank Q babe :), oh i pon klw xguna mouse jd cmtu gak ler jwbnye..hihi :p