Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 23 February 2012

Review Filem Animasi SeeFood Sambil Berenang !


Hey guys, Malaysia seharusnya berbangga dengan penghasilan
filem animasi terbaru daripada Silver Ant Studio ni  yang
bertajuk SeeFood. Seakan-akan filem animasi barat yang 
bertajuk Shark Tale, Seefood juga mengisahkan perjalanan ikan jerung,
bukan di laut tetapi di atas darat !!



Aku tak nak cakap banyak, korang review lah filem ni sendiri
kat Akuarium Sini


Babe, pastikan korang pakai swimming suit dengan oxygen
before review okay, sebabbbbbbbb.......haha klik lah link tu :p


BEST KANNNNN~
Gempak filem animasi tempatan ni Jangan lupa okay, tontonlah
SeeFood pada 8 Mac 2011
di pawagam !!!




11 comments:

Mishter Izwän said...

da klik, tp loading tak lame plak an. tp tak pnh dngr plak ade cite ni . .

Nong Andy said...

nak tengok!!!!!! :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

blm tgk lg..tp nmpk mmg best.. =)

Mie Hishamuddin said...

cant wait to watch it! =) proud to be malaysian =)

O CIKTEDDY said...

tngok promosi die pon mcm best jerk.kui3

Lynn Damya said...

Izwan : owh yeke? xtaula, itenet sy lmbat tp cepat je loading, sorry :(


Nong Andy : haha tengok bawak shinta okay (n_n)


Zaza : jgn lupa tgk tauu (n_n)

Lynn Damya said...

MiE : yaaa, me too ! (n_n)


Cik Teddy : mmg best lahh ! hihi

^_^ Zaza Nur Iman said...

yes...nti nk tgk... :)

narumi sakura said...

Yes!!akhirnya persoalan Naru terjawb..Naru bertngkar ngn ayah ckap ni animasi Malaysia. ayh Naru tak caya..lepas ni naru boleh hidung tinggi ngn ayh sebb betul >_<

Lynn Damya said...

naru : hahahaha, lawak je naru ni, haa boleh lahh hidung tinggi sket dgn ayah, haha :p

Kakiwayang said...

aha, dah tengok..ala2 Finding Nemo tapi kagum ah anak tempatan yang wat kan..lawa kot graphic dia..hehe

jemput semua baca review di Kakiwayang.com juga...hee..