Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 23 February 2012

Wall Design Di Studio Animasi Boboiboy (15 photos)


Assalamualaikum and hi readers. Aku tengah takde idea nak update
apa, so aku godek-godek lah image folder dalam Laptop aku ni.
Terjumpa pulak folder gambar masa group aku pergi interview
Animonsta Studio yang buat animasi BoboiBoy tu.



So, memandangkan tidak ramai orang pernah melawat studio tu,
jadi aku nak share lah sikit gambar kat sana. Yang paling best
ialah sepanjang lorong studio mereka, dekat dinding-dinding lorong
tu dilukis dengan gambar-gambar kartun yang coOL gila !!!
Jom tengok !


Errr, aku harap pihak Animonsta Studio tak marah aku share kan
gambar-gambar ni. Kalau nak suruh saya delete, bagitau di ruang
komen ya, saya akan delete. Jangan bawak masuk court tau ! :)



Owh lagi satu, masa group aku datang interview sana, pihak Animonsta
Studio tersangatttt lah baik hatinya melayan kami budak-budak baru
belajar ni ! Owner dia melayu, so kami sangat respect dan bangga.
Animator kat situ seriously sangat sempoi dan hebat betul buat
illustration dan animation ! Amazed ~~~ (O_O)



Haha, okay itu saja aku nak share kat korang.
Terima kasih sudi jenguk sini (n_n)



6 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

unik wall dorang. cantik :)

Crystal Linda Casianus said...

WAAAAA AWESOMEEEEE * w * mau pergiiii!!!!

Lynn Damya said...

fatinah : haaa betul tu (n_n)

Crystal : hahaha pergi lah, kt cyberjaya je kot :p hihi

ANISA said...

awesome....super cool...

Nong Andy said...

Cantiknya :)

rasa nak pergi.. tapi jauh :(

Lynn Damya said...

anisa : haha kann (n_n)


Nong Andy : ala kesiann :) tgk Boboiboy je la kat Tv, hehe :p