Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 4 February 2012

Picture Of The Year 2011 Contest


Wuwahhh, hampir terlupa pasal contest ni ! Tau-tau je hari ni dah tutup
before jam 12 tengah malam nanti. Cepat-cepat ada masa lagi, siapa nak
join sila click banner di bawah ni okay (n_n) :

Ok, ini dia gambar yang paling bermakna bagi aku sepanjang
tahun 2011 ni :

Aku jumpa kat magazine, ada couple ambil gambar style macam ni.
Jadi, aku paksa encik di sebelah tu bergambar dengan aku sambil
melekatkan belon di hidung, macam tu. Hehehe :p

Tag (sempat lg ni nak tag !) :




4 comments:

sha my heart said...

good luck.=)

p/s: bukannya sha dah tak singgah sini. sha tak on9 pun. ada entri pun autopublish je.
sempat juga baca entri tu dulu sebelum dah dibuang ek?

owner said...

sha : hehe it's okay dear, emm ntahlah xingat sbb entry tu dh lama, rse mcm dh dibuang..

khai said...

contestant last ni.hehe
nice one..good luck yup!:)

owner said...

khai : haha thank Q (n_n)