Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 16 February 2012

Kenapa, kenapa dan kenapa ?



Baru-baru ni, aku telah simpulkan sesuatu :



Aku perasan yang aku selalu cepat letih dan mengantuk,
even tidur cukup sekalipun, 
still menguap-nguap jek.....



Kenapa ye?




Hmm...sebab aku tak cukup oksigen. Even aku bernafas,
tapi masih oksigen dalam badan aku ni tak cukup........





Kenapa ye?






Hmmm...sebab aku susah nak bernafas. Bukan semput atau asma,
atau pon lelah, tapi memang aku sukar nak bernafas. :(
Kadang-kadang, aku tarik nafas bersungguh-sungguh tapi aku dapat
rasakan hanya 50% je oksigen yang aku serap..... :(






Kenapa ye?





Hmm...semuanya sebab tulang belakang aku. Untuk pengetahuan
semua, tulang belakang aku ni bengkok sikit, memang tak namoak
ketara sangat, tapi aku rasa :) Dalam x-ray pon, berapa kali doktor
tegur pasal tulang belakang aku. Hmm...



Tapi, terima kasih lah, aku bersyukur sebab dengan adanya
dugaan ini, akan membuatkan aku sentiasa beringat bahawa
aku ni manusia yang tidak sempurna :) 


Yup, cuba kalau aku ni hot, cantik dan sihat semuanya, memang
bersyukur, tapi adakah aku akan merendah diri? Mesti paling
koman pon terdetik jugak perasaan bangga dalam hati kan?

Yelah, perfectionist~~ Btw, jangan sesiapa perasan lah yang dia
sempurna. Kalau sempurna, confirm anda robot. Heyy, robot pon
boleh jahanam tau~~
 (-_-')



Owh btw, i'm only human being. Rasa nak termaki je Broadband
yang kelajuannya umpama siput sedut ni. Aku dah bayar pon slow
lagi..alahai~~~sweet sangat kan broadband aku? (-_-') Huh !


Aku mintak maaf lah pada followers baru aku, untuk pengetahuan
korang, blog yang baru korang follow ni, owner dia guna BB 1 gb
je, maxis pulak tu....lambat sikit kalau nak terjah balik ke blog korang,
tapi jangan risau, pasti juga akan diterjah.. :)


That's all, thank Q for read this :)
(tak tau pe motif entry ni)


5 comments:

nadzirah sofia said...

mse aku buat medical check up ari tu pun dr ckp tulang blkg aku bengkok skt..tp xde pulak effect apa2..

Norhalizah Mohamed said...

hope u shat selalu..

sy pun nak makin bb sebab slow nak mampos hehehe..

farra fajima said...

kdg2 kita ni asyik tgk kelebihan org
actually diri kita pun byk kelebihan jugak
namun Allah selang selikan dgn kelemahan
supaya kita sntiasa bersyukur pdNya

tak gittew?
;)

^_^ Zaza Nur Iman said...

stiasa jg kshtn diri..zaza pun kdg2 kerap alami pening trutama bila hadap laptop berjam2 mesti pning nk jth..

owner said...

thank Q friends, akan terjah blog korg semula bila line dh okay (n_n)