Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 24 February 2012

System For Us or System For Their Money ?


Assalamualaikum and hi readers. 


Firstly aku nak bagitau yang aku dah berusaha sedaya-upaya macam
nak mati untuk last sem.



Aku rasa aku layak untuk berasa kecewa sebab aku
memang dah bermati-matian buat yang terbaik dengan groupmate aku.
Tak payah lahhh aku nak cerita satu-persatu usaha yang aku dah buat
tu sebab yelahh, kami ni student je. Suara kami kecik je.


Macam suara semut ! Owh tak pernah dengar pon kan suara semut~
cuba try dengar, semut-semut tu mesti cakap "jangan pijakkk kamii~~"
(ok aku tak suka semut)



No wonder akan ada je yang tetap salahkan student sebab tak
serius, tapi kalau nak kata tak serius, hampir majority student
course aku result menurun. So, KAMI tak serius ke? Ramainya kan :p



So, hahaha bila masing-masing beranggapan jadi student ni terlalu
relax, maka tambah lah segala bagai subjek termasuk yang
mengarut semua tu, pecahkan lagi subjek besar jadi subjek-subjek
kecik supaya kitorang mati. Owh aku tak nak mati sebab stress
buat kerja, tapi mereka yang menghasilkannya :)



Aiyoo, mau bunuh kami kaa ???




BTW, congratez to all my friends yang resultnya meningkat :)



and to the SYSTEM yang macam ****
tahniah sebab berjaya spoilkan result kami !
(kami merujuk kepada student yang berusaha menyiapkan
tugasan dengan sedaya-upaya, tidak merujuk kepada
student yang memang dilahirkan genius okay?



I love my course, I love art and I love being a designer
until the stupid system created...
and messed up everything.




NEXTSEM, we take a revenge by create
success !

BIG SUCCESS !!

(owh tolong lah, masih rasa nak mencarut lagi)

ok bye !

4 comments:

Putry said...

lorhhhh siannya... tak pe lah janji kita dh berusaha kan... jgn sedih tauuu...

jom singgah

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/cik-putry-stairway-to-heaven.html

Lynn Damya said...

putry : thank Q, ok will click it, (n_n)

narumi sakura said...

huhuhu Naru pon selalu rase nak bunuh diri sebb stdy T_T...saba ye lynn..sistem cngih sngt tu jadi cmtu..nk spoil je tau huhu

Lynn Damya said...

naru : wuwu kannnnn naru :( melampau sgguh, huh !