Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 29 November 2011

Part Time Jadi Biatch

Mostly girls tak perasan yang mereka ni macam biatch. Nak tau apsal?
Sebab :

1. Dah berpunya, still mengaku single
2. Dah berpunya, tapi still menggedik dengan lelaki lain
3. Panggil kawan-kawan lelaki dengan perkataan yang dia gunakan juga
untuk panggil pakwenya, contoh : Sayang
4. Terlentok-lentok lagi dekat bahu kawan-kawan lelaki yang lain bila
pakwe takde kat sebelah
5. Give bitchy look dekat lelaki lain even pakwe tengah ada kat sebelah
masa tu
6. Berhubung dengan lelaki lain tanpa ada kepentingan, contoh : Mesej, chatting
7. Layan lelaki lain yang syok kat dia
8. Tak kisah dipegang-pegang or disentuh-sentuh oleh lelaki lain
9. Bercakap sambil tangan harus menyentuh lelaki lain
10. Tak nak tulis in relationship semata-mata tak nak saham jatuh, nak ada
ramai peminat kononnya
11. Mengayat lelaki lain termasuklah yang dah ada girlfriend
12. Cuba menarik perhatian pakwe orang terutama pakwe bestfriend sendiri
13. Menunjukkan segala aset yang dimiliki untuk mencairkan pakwe orang
14. Memburuk-burukkan girlfriend seseorang dekat pakwe girlfriend tu sendiri
15. Gedik !

For all biatches, never separate two hearts that really
cares to each other. You're such a low class women.

5 comments:

Alieza Dayasari said...

tu perempuan yg belum bersedia dan tak serius...
nak tanya.. lagu apa kat blog awak. sayu.. sedap...

Alieza Dayasari said...

opsss sorry... lagu tu dr blog org lain... sorry yer.. saya da buka 2 blog in the same time...

owner : Lynn said...

Alieza : yup, dah la xserius, menyusahkan org lain pulak sampai bleh putus..haha salah blog ea :) xpe, hehe

sha my heart said...

saya panggil orang macam ni, minah gediks. hehe~

owner : Lynn said...

Sha : haha sy panggil biatch sbb dia gedik ! hehe