Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 18 November 2011

Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar

Hai readers and bloggers sekalian.
Korang, jom join segmen ni !! Excited sebab aku rasa segmen ni
comel sangat (n_n) Camni tau, korang kena copy pic bawah ini :

Nak join klik Blog Pendamba Mawar

Lepas itu, korang kena buat dialog untuk cartoon cute kat atas tu.
Dan ini dialog aku :


                           Girl : (sedang tutup mata sambil mengira).....satu.....dua......tiga......empat.....
                           Boy : (dalam hati) alamak, nervousnya nak bagi surat cinta dgn patung ni kat
                                     dia...nak bagi ke tak ek? nak bagi ke tak? wuwaaaaahhhhhh (>_<) !!
                                     Nervous !!


Okay, itulah dialognya. Hehe (n_n) jangan tak join tau.
Support member~~ hehe

9 comments:

shazwan: said...

bg jela. blom try blom tau. hehe. dr segmen yg sme :)

Pendamba Mawar said...

hehe.. ringkas tapi ada unsur percintaan..:) macam pernah alami je.

btw terima kasih kerana sudi join.senarai blogger yang join akan dikeluarkan nanti

owner : Lynn said...

shazwan : haha kannn...nice trying :)

PM : hehe mcm zaman kanak2 baru nk bercinta la..ok welcome (n_n)

adwafarahin said...

comelnya! hikhikhik ^^

owner : Lynn said...

adwa : hai adwa, hehe thank Q... (n_n)

ascil.punye.lah said...

nak bagi ke tak,nak bagi ke tak.haha comel lah!

owner : Lynn said...

ascil : thank Q dear :) cute like you~

Cik Ash said...

idea dah kreatif up kan lagi sambungan dialog tu mesti lebih menarik lagi... he3.. saya suka..


http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/11/segmen-kreatif-bersama-pendambamawar.html

owner : Lynn said...

cik Ash : haha thank Q, nk ade smbungan ea? tggu keluaran akn dtg..hehe..sje je wat cmni, so akn tertanya2 ape yg akn jd lepas tu.. :)