Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 10 November 2011

Segmen | Santai Blogger (Blog Mentega Terbang)

Assalamualaikum readers and blogger sekalian. Petang-petang
ni free kan? Kalau takde watpe jom kita join satu segmen dpd
blog Mentega Terbang dan kalau nak tau syarat-syaratnya, hit T.H.I.S
Ini banner segmen itu :

Comel kan patung tu? >(n_n)< haha

okay, URL saya tak lah sepelik mana tapi ada ceritanya.
Nama betul saya tanpa dicampur dengan abah hanyalah Lynn.
Lynn sahaja okay, dan bestfriend saya bagi saya nama Damya
sebab apa entah saya tak tahu. Dan nama tu lekat sampai sekarang
saya guna untuk nama email saya, nama FB saya, dan juga untuk
URL blog saya. Dan lagi satu, sebab saya ni pelupa sangat. Kena
letak semua sama, baru senang ingat. Hahaha

Okay, sekarang saya akan tag kepada :

Jangan risau, saya akan pastikan mereka semua tahu tuan !
(gaya inspector Aliza)

10 comments:

Ku Azhar said...

waaa!!! damya2...hehehe style2..tq 4 joining! :)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

Maya said...

dtg ziarah dari kumpulan 2

salam perkenalan !

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah siasat asal usul URL kamu. hehehe.. jmpt ke blog ya :)

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Lyza Qayudonajew II said...

singgah sini drpd segmen yg sama :)
jemput singgah ke blog sy ye ?

http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

Mu'izzuddin Hatdran said...

datang singgah sini dari contest final hope, group 4,. done following u,. do follow me back okay,. thankz,. :)

http://strideaspioneer.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

datang melawat sini :)
sy dari group 3.

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput singgah blog saya :)

*dah click2 awak punya !