Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 24 November 2011

Bila Jenama Terkemuka Di'seni'kan (Burberry, Prada, Giorgio Armani & etc)

Pameran ini merupakan hasil kerja seni pelajar-pelajar Fakulti Art & Design
yang dipamerkan kat fakulti itu sendiri. Memang cantik ! Dan sangat style, so
tadi aku sempat ambil few artworks yang aku rasa sangat superb dan style
untuk dikongsi dengan readers and bloggers sekalian. (n_n)



Dan yang paling hotttt !!!

Impressed ! Oh aku lupa nak mention yang semua artwork di atas menggunakan
marker rendering dan pensel sahaja. Okay, kalau suka, sila komen ye. Thank Q
sudi baca entry ni. :)


2 comments:

cici tembikai said...

babe terbaik 0_0 , semua student buat 0_o

owner : Lynn said...

cici : haha comel cici, nape mata bulat O_O, ni student fashion buat, klw semua buat xmuat fakulti, hehe