Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 9 November 2011

Nak Sangat Jadi Perempuan Kan..haa, sanggup ke?

Aku panas hati betul bila tengok golongan-golongan lelaki yang bergelar nyah-nyah
ni. Rasa bila nampak nak jerkah je kat diorang 'NYAH KAU DARI SINI !!!' kan.
Buat sakit mata je, sekarang ni pulak dah ramai pulak tu golongan ni membiak.
Bukan nak pulaukan ke apa, tapi agak-agak lah, ada pihak yang dah cuba nak tegur,
ajak mereka balik ke pangkal jalan, tapi diorang tak nak. Tak peduli pon. Lepas itu,
sibuk mengadu kat entah siapa-siapa entah yang masyarakat konon tak terima golongan
macam mereka. Weyh, dah memang sumbang tau. Nak terima macam mana?? Ni lagi
satu, golongan-golongan nyah ni sibuk sangat nak jadi perempuan. Allah dah anugerah
kan tubuh badan sasa untuk menjadi pelindung kepada kaum wanita yang lemah ni, 
boleh engkau pulak yang jadi selemah-lemah dan selemau-lemau mahkluk. Aduhai~~
dress up macam perempuan dengan tubenya, singletnya, mini skirtnya, lebih seksi dan
menjolok mata daripada perempuan original okay. Mekap pula dah macam apa dah.
Kalau tengok lama-lama boleh mendatangkan nitemares before christmast ! (-_-')

Cubalah kalau diorang ni bertukar jadi perempuan yang betul-betul perempuan macam
aku ni kan, then diorang pon boleh rasa kesakitan dan kesukaran masa nak melahirkan
anak, kemudian merasa kesakitan akibat Period Pain. Hahaha aku gerenti, diorang lepas
rasa semua ni mesti nak tukar balik kepada jantina asal mereka. Sebab tak sanggup lagi
nak rasa sakit sebab bersalin dan senggugut. Owhhhh my Heart Period Pain itu menyakitkan
tauuu !! >_< Bersalin..err entah aku tak pernah lagi tapi aku tau memang sakit, tapi Allah
dah anugerahkan Wanita ni dengan sifat sabar dan kekuatan, dan yang teristimewa sekali, 
Allah menciptakan naluri keibuan kepada setiap insan yang bergelar perempuan. Jadi, 
sesakit mana pun ketika bersalin melahirkan anak, perempuan tetap bersabar dan tabah.
Sebab di dalam hatinya, sudah ada naluri keibuannya. Can't you imagine kalau seorang
perempuan yang bukan original (lelaki transform) dan kalau diizinkan Allah untuk mengandung
dan melahirkan anak, aku tak rasa 'perempuan' ini bersabar, sebab dia tidak memiliki
naluri keibuan itu. Boleh jadi juga, time tengah bersalin tu dia asyik mencarut je sebab tak
tahan sakit kan? (-_-')

So, kalau lah lelaki yang transform itu pon boleh mengalami Period Pain, boleh mengandung
dan boleh melahirkan anak, aku rasa tak ramai yang sanggup tukar jantina atau pun
menggedik nak jadi perempuan. Heh ! And by the way, original is the best okayy~~

No comments: